2014. június 18., szerda

#Kritika1 , Greyness 3. HOLNAP

Sziasztok! Most nem részt hoztam...(nem is pipáltatok:( ) de ha minden igaz, holnap hozom a 3.fejezetet! :) Kaptam egy kritikát egy kedves bloggerinától, aki a Tell! nevű blogot most hozta létre. Szívből kívánok neki sok sikert a blogjához, és sok-sok köszönet a Greyness 1. kritikájáért <3

Kinézet: Erről nem írnék sokat mivel nem sokára én fogom elkészíteni a fejlécedet.
Talán annyit hogy, a jobb oldali modul sávot egy kicsit kisebbre állítanám.
Blogarchívumot a Welcome alá raknám ha nem lesz egy "Part" oldal.

Igazából ennyi. (nem pontozom)


Történet: Huhh, a részek elegendő hosszúságúak, és remekül vannak megfogalmazva. Érdekes a történet, soha nem olvastam még ilyet és be kell valljam REMEK elképesztően jól fogalmazol és annyira érdekes. A részek jól kivannak dolgozva, bár én egy kissé besz*ri  vagyok és eléggé féltem olvasás közben de akkor is! Élvezhető, furcsa dolgok vannak benne. Egyszerűen sajnálom hogy semmi értelmeset nem tudtam itt leírni de még mindig hatás alatt vagyok. Fantasztikus!
10/10*

Helyesírás: Nem láttam hibákat.
10/10

Prológus: Kellően felcsigáztad a kedélyeket! Aki elolvassa egészen biztosan belekezd a blogodba, számomra és szerintem sok más embernek is nagyon fontos a prológus vagy valami féle bevezető esetleg az első rész ha más nincs. És  az a pont amikor az olvasó eldönti hogy elolvassa-e a blogot. A te prológusod után pedig elfogják!
10/10

Mégegyszer nagyon köszönöm, és holnap érkezik a VISION!
Ui.: Kérlek, valaki pottyantson már ide valamilyen visszajelzést, hogy jó-e, vagy nem, amit csinálok...://
Előre is köszi! Puszi! x

1 megjegyzés: